Öppettider Café          

Öppet andra tider för bokningar alla dagar minst 8 pers.
Ring för info

måndag - fredagStängt
lördag - söndag12:00 — 19:00

Nu är det dags för oss att gå vidare, efter snart nio år med Lantluft. Under dessa år har Kustvägen Sydost blivit ett begrepp och turismnäringen ökat år från år. Så inspirerande att fått vara en del av detta, alla möten med gäster, vänner, arbetskamrater, kollegor. Det har varit en ynnest att vara delaktig i utvecklingen av Kustvägen och med de och föreningar som berikat oss, mathantverkarna och andra producenter i Smakupplevelse Blekinge, Berättelser under Eken, och sist men inte minst, företagarföreningen Kustvägen sydost som vi var med och bildade i syfte att utveckla samarbetet utmed denna fina kustremsa av Sverige, från Bröms i norr till Torhamn i söder. Vi har också varit med och skapat ett Liederprojekt som fortsätter i syfte att utveckla vår kuststräcka, mycket spännande är på gång.

Det har varit ekologiskt, när och här-producerat som varit vår ledstjärna i caféet, vilket rönt stor uppskattning hos våra gäster. Att kunna gå ut och plocka sallad, kryddor och tomater direkt från trädgården eller servera en cheesecake på våra egna havtorn har såklart varit mycket tillfredställande för såväl oss som för våra gäster...

Våra hyresgäster, från när och fjärran, många från storstäder som Berlin och Hamburg, har uttryckt tacksamhet över stillheten, natur och djurlivet som omgärdat deras vistelse, att kunna gå barfota i gräset kan tyckas vara en rättighet för oss som tar det för givet, liksom att sitta ute på altanen och inta morgonkaffet. Att se hur stressen rinner av en gäst efter ett par dagar, är bara det en fröjd.

Vi hoppas innerligt att de som väljer att köpa Orranäs 4:17 vill driva vidare Lantluft Café och boende, det finns så många utvecklingsmöjligheter om lusten finns att anta utmaningen.

Vi har krattat manegen.

Torbjörn och Eva

Vi räknar med försäljning i början av nästa år och Orranäs 4:17 ligger ute som kommande hos vår mäklare, kontakta Peter Olsson, HusmanHagberg i Karlskrona om intresse finns.

Copyright 2020 STUDIO46  https://studio46.se 
closechevron-downbars