Lantluft-logo

Öppettider Café

Julsafari 2018 12-13 dec. 11:00 – 16:00

Öppnar för säsong 2019 den 18:e maj

måndag - fredagStängt
lördag - söndag11:00 - 16:00

Öppet andra tider för bokningar alla dagar minst 8 pers.
Ring för info

Nu är det stängt!

torsdag Stängt

Café

I vårt café strävar vi efter att servera så mycket ekologiskt som möjligt. Det gör vi för att vi tycker det smakar bättre. Så vårt kaffe är ekologiskt, liksom vårt the. Vårt kaffe och the smakar otroligt gott. Vi tar vårt kaffe från rosteriet Johan & Nyström, som har lärt oss mycket om kaffe och om hur det ska smaka. Vårt kaffe är dessutom Fairtrade-certifierat.

johan_och_nystrom_logo_sv

Det vi serverar till kaffet är t.ex småländsk ostkaka på vårt vis, en traditionell ostkaka bakad i portionsskål och med lite extra touch av bittermandel. Ostkaka serverar man naturligtvis med grädde och sylt. Vår sylt kommer från Sturkö Frukt och Bär och är en hallonsylt med riktig Drambuie, grädden är naturligtvis ekologisk och lite extra fet. 🙂

Är du sugen på paj så försöker vi ha lite att välja på, både lite matigare och lite dessert, vi tar det vi för dagen har tillgängligt.

Chevre-Orranäs-11

Vi är lite extra nöjda med våra smörgåsar, du kan få en smörgås med den ljuvligaste getosten från vår granne Orranäs gårdsmejeri eller riktigt smakfull och mjäll rökt lax från Sturkö Rökeri. Brödet bakar vi gärna själva och då blir det surdegsbakat och förstås ekologiskt.

Vi strävar att servera så mycket vi kan ekologiskt, för detta tar vi inget extra, vi tycker inte att man ska behöva betala extra för att få sin mat giftfri!

Copyright 2014 STUDIO46 • http://www.studio46.se