Öppettider Café

1 sept - 30 juni Stängt

Öppet andra tider för bokningar alla dagar minst 8 pers.
Ring för info

[mbhi_seo location="hostovar"]

Vi strävar efter att servera ekologiskt, här-och närproducerat. I dessa dagar behöver väl det inte kommenteras ytterligare förutom smaken, så mycket mer! Här mals och bryggs ekologiskt specialkaffe och te, Direct Trade,  med nära kontakt med våra leverantörer, rosteriet Gringo Nordic och Balck Coffe, som lär oss om kaffe och dess smaker, doft....

   

Till kaffet kan du oftast välja småländsk ostkaka på vårt vis, en traditionell ostkaka bakad i portionsskål och med lite extra touch av bittermandel, mjölken hämtar vi hos kravbonden Åkesson i Olsäng. Sylten skiftar efter säsong, från Anna-Karins skafferi i Torhamn, Sturkö frukt och bär eller på våra egna bär eller päron. Förra årets myckna havtornsskörd ger oss möjlighet att servera sylt och cheesecake, med denna ljuvliga syn, brandgul och häftigt påstridig!

Är du sugen på paj så försöker vi ha lite att välja på, både lite matigare och lite dessert, vi tar det vi för dagen har tillgängligt.

 

Vi är lite extra nöjda med våra smörgåsar, du kan få en smörgås med den ljuvligaste getosten från vår granne Orranäs gårdsmejeri eller riktigt smakfull och mjäll rökt lax från Blomlövs rökeri. Rökt lamm från vännerna på Amiralsgården Wärstorps gård med Kustvägschutney från Anna-Karin har blivit en klassiker. Brödet bakar vi gärna själva och då blir det surdegsbakat och förstås ekologiskt, om inte tiden räcker hämtar vi hos Systrarna Lindqvist surdegsbageri i ”staun”

Copyright 2020 STUDIO46  https://studio46.se 
closechevron-downellipsis-v