Öppettider Café

1 sept - 30 juni Stängt

Öppet andra tider för bokningar alla dagar minst 8 pers.
Ring för info

[mbhi_seo location="hostovar"]

Sanda torp

Vårt torp är perfekt för återhämtning och vila! Stora gräsytor att springa på för små snabba ben, ostört, tomten angränsar […]
Info
Utrustning
Hitta hit
Boka

Vårt torp är perfekt för återhämtning och vila! Stora gräsytor att springa på för små snabba ben, ostört, tomten angränsar till ängar och naturreservatet Höga Sand. En veranda precis utanför köket, där man gärna sitter på kvällarna och ser solen gå ner, sommartid utnyttjas den oftast till alla måltider, det är även mysigt att sitta där regniga sommardagar och lyssna på regnet som faller mot taket. På framsidan mot öster, kan man inta sitt morgonkaffe på trappan till huset. Utanför tomten hittar du både blåbär och lingon vid säsong. De frukter och bär som finns på tomten är till för våra hyresgäster, så varsågod!
I torpet finns två rum innanför köket. Det första med en matplats och en liten plats för samvaro. Det inre rummet med en dubbelsäng och i direkt anslutning en trappa upp till loftet med fyra sängplatser. Där är det är knappt stå-höjd i nock, såvida du inte mäter under 160cm... dock väldigt mysigt för barnen. Vi har ingen TV och det är ett medvetet val, däremot finns internet så ni kan söka uppgifter om det som närområdet kan erbjuda.
Nära till en underbar skärgård som breder ut sig västerut från Torhamn, ca 30 km söderut, ta en dagstur med Skärgårdstrafiken, upptäck underbar natur på någon av de små öarna. 4 km söderut ligger den pittoreska lilla byn Kristianopel som förr var en stad i det danska riket, kyrkan och stadsmuren är fortfarande kvar och i kyrkan kan du höra Kristianopels historia på flera olika språk.
Nära till städer som Karlskrona där du kan besöka Marinmuseums ubåtsutställning där du kan uppleva vad bara ett fåtal människor har varit med om genom historien - insidan av riktig ubåt. Här kan du känna, lukta, lyssna och få en känsla av livet ombord från vardagens rutiner till skarpt läge.
På tomten finns också det lilla mysiga gästhuset så stället är perfekt för 2 familjer, gästhuset hyrs också ut.


Kök: Spis / ugn Kyl / frys Microugn Kaffebryggare Vattenkokare Tallrikar, skålar, bestick Sovrum 1 Dubbelsäng Garderob Byrå Sovrum 2 våning 2 2 sängar 80cm Byrå Sovrum 3 våning 2 2 sängar 80cm Byrå Badrum med dusch Lakan och handdukar 90kr/pp, vid längre vistelse kan man byta lakan och handdukar utan extra kostnad. Tvättstuga Gemensam tvättstuga för våra gäster finns på vår anläggning i Orranäs med tvättmaskin, tortumlare, strykjärn och strykbräda. Torkvinda utomhus (även i Trolleboda).

Sök pris och tillgänglighet för Sanda torp

Incheckning:

Utcheckning:

[string_chosen_admin_search_type]

Number of accommodation:

Vuxna:

Barn:

 

 

Söker...

×
Accommodation 1

Accommodation 2

Accommodation 3

Accommodation 4

Accommodation 5

Fyll i dina uppgifter

Kupong

Om du har en kupongkod anger du den i fältet nedan och klickar på ansökan.

 

 

Loading summary...

 

Betalning

Välj betalningssätt:Sparat kreditkort

Totalt:  , Bokningsavgift:  , Återstår att betala 30 dagar före ankomst:  

Totalt:  

Välj betalningssätt:


Klicka på Boka nu för att bekräfta din bokning. Du kommer att omdirigeras till PayPal för att slutföra betalningen.


 

Säkra SSL-krypterade betalningar

Secured payments by  
Du kan betala med kreditkort  

Bearbetar...

Slutför din bokning

 


20 procent av hyran betalas senast 10 dagar efter bokningstillfället och resterande del senast 30 dagar före hyresperiodens början. Avbokning kan ske muntligen eller skriftligen. Om Du avbokar tidigare än 30 dagar före avtalad ankomst, behöver Du inte betala mer än en expeditionsavgift på 500 kronor. Vid senare avbokning måste du betala 70% av hyran.


Copyright 2020 STUDIO46  https://studio46.se 
closechevron-downellipsis-v