Lantluft-logo

Öppettider Café

Öppnar för säsong 2019 den 8:e juni

Laddar tider...

Från 1 juli – 11 augusti

Laddar tider...

Öppet andra tider för bokningar alla dagar minst 8 pers.
Ring för info

Sara Porle Design

SaraPorle_Lampwork 3939_sun-ship_SaraPorle_withCarvingMina smycken bygger på sammanhang, en extra nivå. Inspirationen kan t.ex. vara våra närliggande hällristningar eller hundarna som ofta symboliskt sätter sina tassavtryck i det jag skapar. Jag kan göra smycken i glas utifrån dina egna foton, en personlig present till dig eller någon du tycker om.

I min ateljé i Attanäs skapar jag smycken i glas, metall och läder. Vill du lära dig mer om glas eller metallera och skapa dina egna smycken håller jag kurser året runt, både kompiskvällar och djupare teknikkurser.

Copyright 2014 STUDIO46 • http://www.studio46.se